Vår standardVilka dörrar skall jag ha? Hur blir en vit kökslucka med ekskiva? Vilken färg skall vi ha på väggen i allrummet? Listan är lång över alla roliga beslut som måste fattas.

ProvinsHus jobbar med ledande och noga utvalda leverantörer för att ge Er glädje och trygghet när Ni flyttar in i Ert nya hus.

Kök

Matlagningsintresse och de allt mer öppna planlösningarnas popularitet har gjort att köket blivit ett allt viktigare rum. Från att tidigare ha varit en plats som först och främst skulle vara praktiskt och ändamålsenligt ska köket nu även vara trivsamt och harmonisera med resten av huset. För att kunna erbjuda en standard som matchar dessa krav erbjuder vi ett urval ur sortimentet från Ballingslöv kök.


Kök

Badrum

Badrummet är en plats i Ert boende som betyder mycket för trivseln. Det är här dagen ofta börjar och slutar. Och ju behagligare miljö, desto skönare blir det. Precis som på kvällen, när det handlar om att komma ner i varv och göra sig klar för en natts god sömn. För att tillgodose allt detta använder vi badrumsinredning från INR.


Badrum

Vitvaror

När vi gjort vårt urval av vitvaror har vi månat om att ge Er standard av hög kvalitet. Det ger Er mer plats att njuta av livet, mer livskvalitet helt enkelt. Vi använder Miele som leverantörer för att även vitvaror ska skänka stil och funktionalitet åt Ditt hem.


Vitvaror

Golv

I alla våra hus är det standard med riktig 15 mm ekparkett. Man ska inte behöva betala extra för att få den gedigna känsla som en äkta träyta ger. Golven från Kährs, garanterar skönhet för såväl öga som fot i kombination med högsta tekniska kvalitet.


Golv

Trappa

En trappa syns ofta från stora delar av huset, och det är viktigt att den fungerar även till utseendet. Trappan tas fram tillsammans med kunden gemensamt med en ledande trapptillverkare i marknaden.


Trappa

Dörrar

Swedoor är leverantör av innerdörrar till alla våra hus. Swedoor är en av de ledande dörr-producenterna i Norden. De tillverkar innerdörrar och i sortimentet finns moderna och traditionella dörrar av högsta kvalitet för alla Dina behov.


Dörrar

Innerväggar

Vi ger Er en total stenhuskänsla med innerväggar av sten. Gediget och stabilt överallt. Häng upp TV´n eller andra tunga prylar vart Ni vill. Ni behöver inte oroa Er för fuktproblem om det spills vatten nära väggen eller mot förmodan får en vattenläcka. Ni kan helt enkelt känna Er trygga med dessa gedigna väggar.


Innerväggar

Fönster

Fönstren i Ditt hus ger Dig kontakt med närmiljön, Du njuter av trädgården, ser när det kommer besök på väg och naturligt ljus kommer in i hemmet. Fönstren ska vara vackra i sig och passa in i sin omgivning, men de måste också vara energisnåla och hålla värmen inomhus. I våra hus monterar vi aluminiumklädda fönster med 3-glas isolerglas från Elitfönster, de uppfyller med lätthet båda kraven.


Fönster

Värme

Boverket ställer idag höga krav på energianvändning i nybyggda hus. Genom att installera NIBE´s ledande värmepumpar i våra hus ger det stora besparingar gentemot en traditionell uppvärmning. Vi vill säkerställa att Ni får låg driftskostnad i Ert nya hus.  Golvvärme i alla rum är ett självklart val.


Värme

Isolering

Den renaste energin är den som aldrig används. Därför är isolering en av samhällets allra viktigaste miljöprodukter. Det mest effektiva sättet att sättet att spara energi är att installera en optimal isolertjocklek vid nyproduktion. Isoleringen kommer från Isover.


Isolering

Fasad

Vi putsar alla husen med STO-Nordic, en vävarmerad puts som ger Er en rad möjligheter till ytfinish.


Fasad

Stomme

Stommen består av 365 mm massiv lättbetong av stående element. Lättbetong innehåller inga organiska material såsom trä och plaster, vilket gör att våra kunder slipper oroa sig för vare sig fuktskador, mögel eller röta. Att uppföra Ert hus i lättbetong har många fördelar och känslan Ni får med ett stenhus går inte att bytas mot andra byggmetoder.


Stomme

Garage

Alla våra garage, friliggande och intilliggande byggs av lättbetong. Garageporten öppnas för bekvämlighetens skull elektriskt med en fjärrkontroll som Ni enkelt placerar i bilen eller i nyckelknippan. Vi använder Crawford garageportar i våra hus.


Garage